jan 092021
Wat is PVC traprenovatie?

Wat is PVC? Voor de term PVC laminaat wordt ook wel PVC klik laminaat of klik PVC gebruikt. Deze vorm heeft hetzelfde plaatsing principe als laminaat. Door de groeven die in het PVC laminaat zitten kan je de losse delen PVC zo in elkaar klikken, vandaar de naam PVC klik laminaat. Een handige en goedkope manier voor het leggen van PVC is deze PVC kliklaminaat, zeker voor de doe-het-zelver. Een bijkomend voordeel van  PVC laminaat is dat de PVC vloer gemakkelijk mee te nemen is naar de volgende woning. Dit komt omdat de klik PVC traprenovatie niet met lijm vast zit, maar los ligt. Op deze manier kunt u jarenlang plezier hebben van uw PVC laminaat. Net als voor de gewone PVC vloer geldt ook voor de PVC kliklaminaat dat deze in veel verschillende designs te leveren is. De meest verkocht PVC kliklaminaat vloer is de houtlook. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren en motieven beschikbaar voor deze houtlook PVC klik laminaat. Een PVC kliklaminaat vloer met houtlook is ook met veel verschillende stijlen interieur toe te passen. De neutrale en natuurlijke tinten hout geven de PVC vloer met houtlook een prachtige uitstraling. Wil je meer informatie? Lees dan verder.

 

traprenovatie

Traprenovaties met eikenhout: Eikenhout is bij uitstek het materiaal voor traprenovaties. Deze stijlvolle en duurzame oplossing past bij elk interieur en is geschikt voor elke trap. Binnen een dag is uw trap weer als nieuw, zonder hak- of breekwerk! Traprenovatie is het opnieuw bekleden van uw trap. Een trap op deze manier vernieuwen is in 1 dag geregeld. Daarom kiezen mensen vaak voor traprenovatie in plaats van een nieuwe trap. Het is snel en een stuk voordeliger. Met PVC traprenovatie gaat wel het snelst. 

 

Traprenovatie in combinatie met vloer

Wilt u dat uw vloer en trap naadloos in elkaar overgaan? ETR traprenovaties heeft een ruim assortiment laminaat- PVC traprenovatie en parket vloeren van hoge kwaliteit die perfect aansluiten bij uw trap. U kunt deze vloerdelen eenvordig mee bestellen, zo bent u ervan verzekerd dat uw exact dezelfde kleur heeft op de trap en de vloer. Traprenovatie is mogelijk voor zowel open trappen als dichte trappen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om het materiaal van de overzettreden. Een trap laten renoveren met eikenhout is in veel kleuren mogelijk. Daarbij kunt u ervoor kiezen om bij een dichte trap de stootborden wel of niet te bekleden. 

 

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.