jan 122021

Italiaanse mode merken

Italiaanse mode heeft stijl en klasse. Het land staat alom bekend om zijn liefde voor de mode en heeft tal van designers voortgebracht. De ontwerpen en stoffen uit Italië zijn van hoge kwaliteit. De collecties van de luxe herenmerken zijn vernieuwend en origineel.

Italiaanse modemerken die garant staan voor exclusieve herenmode zijn: Absolut Joy, Xagon Man, Takeshy Kurosawa, Karl Mommoo, Primo Emporio en ADAMUS. Mooie, trendy kleding voor elke gelegenheid.

Absolut Joy

Absolut Joy creëert kleding voor dynamische jonge mannen, die zich hiermee willen onderscheiden van de rest en aandacht willen voor hun uitgesproken kledingstijl. Dit kledingmerk experimenteert met stoffen en besteedt veel aandacht aan de pasvorm.

Xagon Man

De Xagon Fashion Group komt uit het Italiaanse Bologna en heeft drie merken: La Haine Inside Us, Xagon Man and Xagon PLUS. Xagon Man is voor mannen die niet alleen de mode willen volgen maar zelf een trend willen zetten. De collectie is heel uitgebreid en zowel elegant als alledaags en van accessoires tot schoenen. Bij elk product wordt gelet op de kleinste details. Alle kleding is altijd ‘Made in Italy’.

Takeshy Kurosawa

Nieuwe stoffen worden bij Takeshy Kurosawa gemixt met klassieke modellen. Dit merk besteedt veel aandacht aan kleur, heeft veel oog voor details en betitelt zijn vakmanschap zelf als pure kunst. De kleding, vooral veel denim van hoge kwaliteit, wordt ontworpen voor jonge mannen die leven in het nu. De kleren zijn zowel geschikt voor werk, vrije tijd als het nachtleven.

Karl Mommoo

Karl Mommoo is gespecialiseerd in het ontwerpen van herenkleding waarbij speciale aandacht is voor kwaliteit en een goede afwerking. Het is dandy stijl gecombineerd met een ruw randje, dus bijvoorbeeld een ripped jack met een handgemaakte spijkerbroek.

Primo Emporio

Het Italiaanse merk Primo Emporio maakt betaalbare mode voor jonge mannen. De kleding heeft veelal een trendy urban look. Het merk verkoopt ook sokken, onderkleding, tassen en schoenen.

Adamus

Adamus heeft een mooie collectie denim. Er wordt continu onderzoek gedaan naar nieuwe modellen en wassingen van jeans. Hierbij worden nieuwe technieken gebruikt.


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *